O nama

Kvalifikovana radna snaga, iskustvo i kvalitet

Preduzeće "BomBeton d.o.o." sa Cetinja osnovano je 1992. god. od strane dva diplomirana građevinska inženjera, Đukanović Nebojše, kao izvršnog direktora i Vujović Nebojše, tehničkog direktora.

Preduzeće posluje kao inženjering u čijem sastavu danas radi više arhitekata i inženjera različite struke. Sjedište preduzeća je na Cetinju, a kancelarije u Podgorici.

U okviru preduzeća posluje i izložbeno prodajni objekat unutrašnjih dekoracija kompanije "Oikos" iz Italije i pogon za proizvodnju PVC i aluminijske bravarije za stambene i poslovne objekte.

U preduzeću trenutno je zaposleno više diplomiranih gradjevinskih inženjera, arhitekata, elektro inženjer, mašinski inženjer, nekoliko građevinskih tehničara itd.
Zavisno od uposlenosti kapaciteta i ugovorenih poslova preduzeće koristi kvalifikovanu radnu snagu na određeno radno vrijeme, kao i usluge sprecijalizovanih firmi za određene vrste radova.

Od svoje opreme preduzeće raspolaže sa više teretnih kamiona, kipera, miksera za beton, kombija furgona, kompresora, dizalica, fasadne skele, podupirača, oplate i druge mnogobrojne građevinske opreme.